Apreciaza calitatea unui coltar extensibil de import din Germania

Ideea amenajarii unui dormitor la mansarda sau la etaj, exceptand blocurile cu spatii special destinate pentru asa ceva, are clar in mod evident legatura cu inaltimea disponibila dar si cu gradul de circulare al aerului.

Prin urmare,  exista totusi cateva idei de dormitoare la mansarda dar si in mod general  care sa va inspire si sa va dea o senzatie minunata sau macar sa va dea o idee despre ce ar trebui sa urmariti de-a lungul vremii.

Eu consider ca o conditie ar fi iluminatul. Da, este nevoie totusi de modificari substantiale pentru obtinerea unui iluminat natural si suficient, insa poate un dormitor nu poate functiona doar pe baza iluminatului electric, insa cel putin nu fara a crea senzatia de inchis si claustrofobie, ceea ce nu ne-am dori. Alege imediat un coltar extensibil de import din Germania si bucura-te de produsele oferite.

Formula clasica de amenajare a unui dormitor mic dar totusi extrem de frumos este urmatoarea: un pat care sa stea pe mijloc cu doua interesante noptiere si un dulap de haine neincapator. Principala problema este cu siguranta suprafata mare pe care o ocupa patul. Si pentru ca mai rar se face rabat la confortul nostru (adica optarea pentru un pat mult mai mic), trebuie sa gasim unele solutii alternative pentru restul camerei.

Prima idee originala si buna ar fi inlocuirea clasicelor noptiere cu niste etajere mai ok, valorificand astfel spatiul pe inaltime, ceea ce este o idee chiar excelenta, de ce nu.

Le poti realiza pe comanda, daca doresti ca dormitorul tau sa arate nemaipomenit si nu numai, pentru ca partea de jos sa preia rolul si aspectul corpurilor pe care le inlocuiesc.

In orice dormitor din casa ta este necesar un dulap cat mai mare. Deoarece pozitionarea sa si a patului de acolo este strict legata de forma incaperii dar si de dispunerea ferestrelor si a usilor, este posibil sa nu aveti un mare si  intreg perete la dispozitie sau sa ramaneti din senin fara libertate de miscare. Puteti lua in calcul apoi faptul ca dulapul poate fi asezat in spatele patului.

Ai mare grija la ceea ce faci, ce alegi si nu uita ca amprenta personala daca o pui in casa ta este perfecta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s